Här kommer lite information om Käringöns Idrott & Fritid (KIF), vad föreningen gör och vilka projekt som är aktuella i år. KIF startade sin verksamhet 1986 och ansvarar idag för badplatsen i Ö-viken, lek- och idrottsplatsen Myra samt två byggnader på ön; klubbstugan samt vårt förråd. Allt arbete utförs ideellt och driftskostnaden klaras av med hjälp av medlems-avgifter och om genom arrangemang som midsommarfirandet och Myra Cup, samt aktiviteter som Naturpasset, morgongympan och nyårsförsäljningen.

Följ oss gärna på Facebook ”Käringöns Idrott & Fritid” för information kring arrangemang och aktiviteter.
Vi har även en egen hemsida:
www.kif.nu, där du som medlem kan uppdatera dina kontaktuppgifter och läsa senaste information.
Med tanke på miljön och av ekonomiska skäl har vi nu övergått till digitala medlemsutskick. Har du inte anmält din e-mailadress, gör det för att få information från föreningen.

Vad vi gjort under 2021:
2021 har varit ännu ett annorlunda år för alla, så även för Föreningen Käringöns Idrott & Fritid. På grund av pandemin så kunde inte det traditionella midsommarfirandet hållas. Istället anordnades en digital poängpromenad på ön som  lockade 29 lag! Ytterligare digitala poängpromenader hölls under höstlovet samt jul- och nyårshelgen.
Inför badsäsongen 2021 satte KIF upp en livräddningsutrustning vid badplatsen i Ö-viken för att öka säkerheten. Det var in i det sista oklart om Myra Cup skulle kunna hållas, men med lägre smittspridning, ideella krafter och entusiastiska lag så genomfördes ett mycket lyckat arrangemang.

Även den välbesökta nyårsförsäljningen kunde anordnas i år. Stort tack till alla er som deltog i dessa evenemang!
Trots pandemin har lekplatsen, fotbollsplanen, boulebanor, utegym, grillplats och alla gräsmattor i Myra, samt badet vid Ö-viken varit väldigt välbesökta.
Morgongympan och övriga organiserade träningstillfällen har varit mycket populära. Många verkar ha uppskattat möjligheten till att vistas utomhus under de förutsättningar som varit. Det har även varit flera spontana insatser från medlemmar som engagerat sig i gräsklippning, ogräsrensning och fix i Myra! Tack alla ni som hjälpt till och på olika sätt stöttar vår förening

Planer inför 2022:
Vi kommer att arrangera några fixardagar i Myra där vi tar hand om våra anläggningar.
Vårens första fixardag är planerad till Långfredagen 15/4. Alla är välkomna!
För att förenkla skötseln av Myra undersöker styrelsen möjligheten att köpa in en robotgräsklippare. Vi hoppas kunna fortsätta med traditioner som midsommarfirande och Myra cup på lördagen v30.  Mer information om dessa aktiviteter kommer närmare inpå.
Det kommer även i år att finnas möjlighet att köpa Käringöns Naturpass hos Handlar’n. Aktiviteten med att leta kontroller runtomkring på ön pågår till sista september.
KIF ser även över intresset för och möjligheten att utveckla badplatsen i Ö-viken med ny badbrygga. Mer information om detta kommer.

– Har du förslag på en aktivitet som du vill arrangera i samarbete med KIF? Hör gärna av dig och diskutera med oss i styrelsen, ditt engagemang är värdefullt!
Du når oss via info@kif.nu

KIF är beroende av ert stöd för att få verksamheten att fungera och alla är välkomna att hjälpa till! Även om just du kanske inte kan vara med och arbeta med våra åtaganden, så är vi tacksamma att du stödjer oss med medlemsavgiften.

Om du är intresserad att engagera dig i styrelsen, kontakta valberedning@kif.nu

 

Alla medlemmar hälsas varmt välkomna på årsstämman, som hålls klockan 13:00 den 15 april 2022 i Myra

 


 

Varmt välkommen som medlem i Föreningen Käringöns Idrott & Fritid under 2022!

Betala din medlemsavgift via betaltjänsten Swish. Allt du behöver är appen Swish och ett mobilt BankID.

 

Medlemsavgift 2022:
Enskild: 100kr | Familj: 250kr | Sponsor: 1000kr

  1. Betala medlemsavgift via Swish genom att scanna en av QR koderna:
   Enskild, Familj eller Sponsor nedan.
   Ange i meddelandefältet: “Namn+Efternamn” + “E-postadress” 

 

 1. Fyll i dina medlemsuppgifter på KIF´s hemsida: ”Medlemsregistrering
  Om det gäller familjemedlemskap fyll i uppgifter för varje familjemedlem.
  Välj medlemstyp för varje medlem: Huvudmedlem = den betalande eller familjemedlem.
  Vi byter systemet för vårt medlemsregister i år och därför ber vi er ange era kontaktuppgifter på nytt för att vi skall ha så aktuella uppgifter som möjligt till er, kära medlemmar. Tack för förståelsen.
   


Stort tack på förhand för din hjälp med att stötta KIF!


Det går även bra betala medlemsavgiften via bankgiro: 5410-2736. Ange Namn (och ev. mailadress)

Styrelsen KIF,
genom ordförande Sara Grundén (tel. 0733-540910) och kassör Fredrik Larsson