Myra cup gick av stapeln lördagen 27 juli. Stort tack till alla engagerade volontärer som höll i spelledning och försäljning, sponsorer samt deltagande lag. Det blev som vanligt en lyckad turnering tack vara alla funktionärer, deltagare och publik!

Vi hade ju en härlig sommar med fullt med aktivitet i hela området. Lekplatsen, fotbollsplanen, boulebanor, utegym, grillplats och alla gräsmattor i Myra har utnyttjas flitigt. På lekplatsen fick lekstugan inredning, ett litet kiosktak och trädäck framför. Vår fotbollsplan har som vanligt varit mycket välbesökt under hela året och vi har hållit den i trim med hjälp av Torvald Svensson och andra frivilliga.
I Ö-vikens badplats har vi hand om iläggning och upptagning av pontoner och badstegar samt underhåll av dessa.
Nyårsafton, under dagen arrangerar vi försäljning av salta pinnar, varmkorv och dricka tillsammans med facklor. Detta är en mycket uppskattad aktivitet för nyårsfirare på Käringön, och 2019 slog vi försäljningsrekord!

Planer inför 2020: KIF strävar efter att Myra och badplatsen vid Ö-viken skall vara inbjudande och inspirera till olika aktiviteter. Vi vill även att de skall vara naturliga mötesplatser för alla på Käringön. Vi hoppas kunna bjuda in till fixardagar under våren/sommaren, men tar såklart under rådande förhållanden hänsyn till myndigheternas rekommendationer.

Midsommarfirande: KIF och KSK planerar som vanligt inför midsommarfirandet, även om det i dagsläget är oklart om det kan genomföras. Mer information om detta kommer närmare inpå.

Myra Cup: Traditionen med fotbollsarrangemanget Myra cup som spelas på lördagen v 30 är också något vi värnar om. Alla som vill vara med som funktionärer är välkomna att anmäla sitt intresse!

Naturpass 2020: Även i år så finns Käringöns Naturpass att köpa hos Handlar’n. Aktiviteten med att leta kontroller runtomkring på ön pågår till sista september.